Ανελκυστήρες Φορτίων

Η σειρά ανελκυστήρων μεγάλων ή μικρών φορτίων της εταιρίας μας διαθέτει υδραυλικά και μηχανικά μοντέλα με πολλούς συνδυασμούς θυρών-θαλάμων και δυνατότητα ανέλκυσης φορτίων από 250 kg ως 10.000 kg.

Οι υδραυλικοί ανελκυστήρες φορτίων έχουν σχεδιαστεί για κτίρια έως πέντε ορόφων το ανώτερο. Είναι ιδανική λύση για παλαιάς σχεδίασης φρεάτια καθώς το υδραυλικό συγκρότημα μπορεί να τοποθετηθεί σε απόσταση από το φρεάτιο χωρίς να καταλαμβάνει πολύ χώρο ενώ συνήθως προτιμώνται για κτίρια με μικρή κίνηση.

Οι μηχανικοί ανελκυστήρες φορτίων προορίζονται για κτίρια με μεγαλύτερη κίνηση καθώς είναι ταχύτεροι από τους υδραυλικούς ενώ μπορούν να τοποθετηθούν σε κτίρια άνω των τεσσάρων ορόφων.

Η εξοικονόμηση ενέργειας και η υψηλή αξιοπιστία είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της σειράς ανελκυστήρων μεγάλων φορτίων.

Οι ανελκυστήρες μικρών φορτίων (compact) προορίζονται για βιομηχανικούς χώρους, αποθήκες καταστημάτων, εμπορικά κέντρα, εστιατόρια κτλ.

Υπάρχει μεγάλη ευελιξία στον σχεδιασμό του θαλάμου ή της πλατφόρμας μεταφοράς ώστε να ανταποκρίνονται στις εκάστοτε ανάγκες ανύψωσης. Οι μηχανισμοί compact είναι υψηλής αντοχής και η τοποθέτηση τους είναι εύκολη και σύντομη.

kleemann

logo

Βρίσκεστε εδώ: Home Προϊοντα Ανελκυστήρες Φορτίων